Принц Хари води Меган и Арчи на заведения с хеликоптер (Вижте как ги глези)

Принц Хари води Меган и Арчи на заведения с хеликоптер (Вижте как ги глези)
5 (100%) 2 votes

Наследникът на Меган Маркъл и принц Хари – Арчи, определено ще има незабравимо детство

Баща му, който се слави с опита си във военните дела, официално стана член на клуб за управление на хеликоптери. Клубът се намира в Калифорния и дава възможност на принца да поддържа лиценза си актуален. Въпреки че принц Хари е квалифициран пилот, до момента той не е притежавал хеликоптер. Членството му в клуба прави възможно кралският наследник да актуализира уменията си и на практика да води жена си и детето на редица интересни дестинации. Семейните пътувания са ключов елемент в опциите, които предлага формацията. Далечните дестинации обаче няма да бъдат изключение.

Летателните апарати ще са на разположение на семейството при всеки случай, когато решат да пътуват. Та дори и да отидат на заведение в съседния град. Макар принц Хари да не се е обзавел все още с подобна машина, източник, близък до семейството, коментира пред dailymail.co.uk, че има редица богати благодетели, склонни да му услужат. Когато напусна армията преди години, той се отдаде на благотворителност. Асоциацията му набра последователи и както се оказва, тези контакти ще бъдат изключително полезни.

Меган Маркъл със сигурност избра по-щедрия принц. Експедициите с хеликоптер вероятно ще се превърнат в ежедневие, а малкият Арчи със сигурност ще има славно детство. Не може да се отрече, че Хари е предприемчив баща и че може съвсем удачно да реализира практическите си умения. Опитът му в летенето определено ще намери ново приложение, та дори и да трябва да води жена си на закуска. Дали подобни преживявания ще паснат на претенциозния вкус на Меган, засега не можем да коментираме. Но е факт, че съпругът ù прави всичко възможно, за да я подтикне да се чувства щастлива. Принцът не само заряза семейството и родината си, ами и буквално ще я изстреля във висините.

Принц Хари има нужната квалификация

Принц Хари има нужната квалификация
Снимка: фейсбук

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар