Принц Филип предупредил Хари за Меган Маркъл: Не се жени за нея!

Принц Филип предупредил Хари за Меган Маркъл: Не се жени за нея!
4.5 (90%) 2 votes

Принц Филип предупредил Хари да не се жени за Меган Маркъл

Настойчивостта на принц Хари да се ожени за актриса му коствала доста спорове в двора. Принц Филип, който е и любим дядо на Хари, го посъветвал много преди годежа да се въздържа от брак с нея. Когато през 2017 година връзката на двамата станала сериозна, в частен разговор принцът го посъветвал да не избързва с решенията си.

„Мъжете излизат с актриси, а не се женят за тях“ гласял лаконичният коментар на херцога на Единбург, пише „Дейли мейл“. Херцогът на Кеймбридж също изразил нежелание да се обвързва семейството им с това на актриса, но бил доста по-сдържан.

„Наистина ли?“, казал Уилям, когато Хари му заявил, че планира да се ожени за Меган.

Въпреки това и двамата го подкрепиха в деня на сватбата му. Уилям застана до Хари като негов кум, а принц Чарлз въведе булката пред олтара. Дори принц Филип се озова в църквата, въпреки че по това време още се възстановяваше от операция на бедрото и му е било изключително тежко и трудно да се придвижва.

Проблемите за двойката настъпиха едва след сватбата, когато Меган се опита да наложи крайно авторитарен стил на работа, но се сблъска с британския консерватизъм.

В крайна сметка тя и Хари напуснаха Кенсингтън и се преместиха във Фрогмор котидж, край замъка Уиндзор.

В жест на великодушие кралицата им осигури и апартамент в двореца Бъкингам, в Лондон, както и в замъка Уиндзор. Там жилища имат и всички останали членове на семейството й, включително Кейт и Уилям.

Принц Филип бил твърдо против сватбата на Меган и Хари колаж: You Tube

Принц Филип бил твърдо против сватбата на Меган и Хари колаж: You Tube

Отношението на принц Филип към Меган Маркъл все пак явно е претърпяло промяна, тъй като той показа, че е много близък със снаха си. Дори бе първият, който видя внука си след раждането му, при това още преди да бъде представен на кралицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар