Принц Филип изхвърли Меган и Хари от завещанието си (Актрисата в шок от случилото се, смята, че е грешка)

Гласувайте за статията

Принц Филип е изхвърлил Меган и Хари от завещанието си

Херцогът на Единбург принц Филип нанесе тежък удар на внука си принц Хари и съпругата му от отвъдното, пише Life&Style.

Въпреки че адвокатите взеха решение да засекретят за 90 години завещанието на съпруга на британската кралица, журналисти успяха да се доберат до доста пикантен факт, свързан с документа.

Позовавайки се на анонимен източник, медията съобщава, че херцозите на Съсекс не фигурират в завещанието на покойния. Предполага се, че подобно решение може да е свързано с множеството скандали около кралското семейство, в чието дъно стоят избягалите в Америка Хари и Меган.

принц филип завещание

Снимка: Daily Mail

По-специално, обвиненията в расизъм, които Маркъл отправи в интервюто с Опра Уинфри, не направиха нищо за подобряване на отношенията между по-малкия син на принц Чарлз и неговия дядо.

Известно е също така, че приживе принц Филип е бил изключително разстроен от решението на херцозите да се преместят в САЩ.

Очевидно всичко това е станало причина връзката между принц Филип, внука и съпругата му американка да се влоши толкова много, че херцогът на Единбург дори не спомене имената им в завещанието си.

Въпреки това принц Хари може да се окаже несправедливо пострадала страна в дадената ситуация. В края на краищата той винаги е казвал, че се отнася към дядо си с голямо уважение и принц Филип винаги е бил пример за подражание за него и брат му Уилям.

Между другото, херцозите на Съсекс вече са запознати с последната воля на покойния. Меган Маркъл е изразила мнение, че това може да е грешка, а принц Хари е останал възмутен от чутото и смята решението на дядо си за несправедливо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар