Принц Филип едва не зарязал Елизабет Втора заради актриса (Всичко за любовната драма)

Гласувайте за статията

Принц Филип едва не зарязал Елизабет Втора заради актриса

Актриса едва не проваля брака на принц Филип и Елизабет Втора. Двамата са заедно вече 72 години и никой не би и помислил, че могат да съществуват разделени. Оказва се обаче, че зад огромната подкрепа и вярност, която двамата си оказват през годините, се крият тайни. А една от тях едва не е провалила брака им.

Малко преди да се сгоди за принцесата на Англия, принц Филип хлътва до уши по известна актриса. Името й е Кобина Райт – руса, млада и много красива.

Двамата се запознават във Венеция, където Филип гостува на една от своите лели. Следват седмици на вихрено ухажване, пламенни срещи и разходки из каналите на морския град.

Кобина остава голямата тръпка на Филип, дори и след като се връща в Англия. По това време той се среща с бъдещата кралица Елизабет, която таи нежни чувства към него от малка. Но младият принц е влюбен в друга жена. И иска да направи нея своя съпруга.

Кобина пък отпътува за Америка, където продължава кореспонденцията с принца. Двамата обаче започват да се отчуждават. Младата красавица получава предложение за ръката и сърцето си, но не му отговаря. Принцът намеква, че иска да я направи своя съпруга, но тя го отблъсква. Нейни приятели споделят, че тя просто не е искала натрапен брак от майка си. Още повече, че именно родителката й буквално я хвърля в обятията на младия принц.

Актриса едва не съсипала брака на принц Филип и Елизабет Втора сн. Уикипедия/Интернет

Актриса едва не съсипала брака на принц Филип и Елизабет Втора сн. Уикипедия/Интернет

Останал отхвърлен от Кобина Райт, принц Филип се утешава с вниманието на принцеса Елизабет. Подобно на своята прабаба Виктория, Лилибет не се притеснява да му намекне, че би приела едно предложение за ръката и сърцето си. В крайна сметка двамата се женят, а бракът им е успешен вече 72 години. И въпреки многобройните слухове за извънбрачни афери на Филип, той никога не губи доверието и любовта на съпругата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар