Принц Уилям със скромно парти за РД (Вижте как го изненада Кейт – Снимки)

Гласувайте за статията

Принц Уилям днес става на 38, престолонаследникът празнува само с Кейт и децата

На 21 юни принц Уилям празнува рожден ден. По-големият син на Даяна и Чарлз ще посрещне празника си в домашна обстановка в имението в Анмер Хол. А развълнуваната му съпруга успя да го изненада с нови снимки в профила им в Инстаграм.

Херцогинята от нетърпение да поздрави половинката си веднага щом настъпи полунощ публикува снимки в социалната мрежа на Уилям, сниман заедно с трите им деца. На кадрите можем да видим как рожденикът играе заедно с принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия Луи.

Принц Уилям се забвяалява с децата в Амер хол
Снимка: Инстаграм

На другото фото принц Уилям е щракнат на люлка, на която се люлее с порасналите си наследници. На лицата на всички греят широки и щастливи усмивки.

Снимка: Инстаграм

Трябва да отбележим, че очарователните фотоси са дело на самата херцогиня на Кеймбридж. Както е  известно тя е страстна фотографка и ги в заснела предварително в началото на месеца, предават от elle.ru.

Празненството в Анмер хол ще с скромно заради пандемията. А според слуховете, които се носят в кралството Уилям преживява много труден момент заради баща си Чарлз. Който преболедува от коронавирус и по-големият му син е много притеснен за него. Рожденикът искал да прекара празника си в неговата компания. Но за съжаление това няма как да се случи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар