Принц Уилям се разплака в Тадж Махал заради Даяна (Снимки)

Гласувайте за статията

Принц Уилям се разплака в Тадж Махал заради майка си

Емоционални снимки на принц Уилям от посещението му в Тадж Махал обикалят мрежата. На тях ясно се вижда, че принцът буквално се е разплакал по време на снимките, докато е седял на същата пейка, на която и майка му Даяна.

Посещението в Индия и емблематичните снимки на пейката, на която позира Даяна, сама, преди 24 години, предизвикаха истинска истерия. Интересът към кралската двойка, както и желанието да посетят мястото, където Даяна за първи път направи признание, че има проблеми в брака си, не останаха неотразени. Кейт и Уилям заявиха, че са искали да видят мястото и да си създадат свои собствени спомени. Принцът обаче не успя да скрие сълзите си, след като позира на същото място, на което е седяла и майка му преди 24 години.

Припомняме ви, че покойната принцеса Даяна си отиде на 37 години, в разцвета на силите си, при нелепа катастрофа. Най-тежко новината за смъртта й бе приета от принц Хари, който все още страда по загубата на майка си, но принц Уилям също изтърпя много удари от съдбата по това време. Решението му да посети Индия и точно Тадж Махал с Катрин бе и неговият начин да окаже почит на Даяна. И въпреки че принцът твърдеше, че не е мислел за майка си и просто е искал да създаде нови спомени със своето семейство там, сълзите му говорят, че той още страда за нея.

Принц Уилям се разплака за Даяна в Тадж Махал

Принц Уилям се разплака за Даяна в Тадж Махал

Призраци от миналото - паметната снимка на Ди и споменът за нея възкресиха болката на принца

Призраци от миналото – паметната снимка на Ди и споменът за нея възкресиха болката на принца

В британските медии се появиха критики, че кралската двойка е била изключително „скучна” по време на посещението си в Тадж Махал. Последните снимки обаче показват, че за Уилям е било изключително трудно да се срещне с призраците на миналото. И той далеч не е бил толкова скован, колкото се преструваха с Катрин.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар