Принц Уилям се отнасял с Кейт като с прислужница (Шокиращи подробности за връзката им)

Гласувайте за статията

Принц Уилям се държал с Кейт като човек от обслужващия персонал, лъснаха шокиращи разкрития за връзката на херцозите

Принц Уилям проявил сложния с характер още в началото на връзката си с Кейт. След като десет години бяха гаджета бъдещата херцогиня била наясно, че не я очаква пълно семейно щастие.

Снимка: Блиц

Двамата се ожениха през 2011 година, но колкото повече време минавало толкова повече Уилям се държал ужасяващо с половинката си, разкрива британския биограф Андрю Мортън в книгата си „William and Catherine“.

Мортън се позовава на приятели на херцога на Кеймбридж и твърди, че Уилям бил много хладен към съпругата си. Особено когато се появявали двамата публично принцът не й обръщал внимание и се правел, че не я забелязва.

Ако случайно Катрин се опитала да се включи в някой разговор синът на Чарлз и Даяна я прекъсвал като й давал знак да мълчи. Въпреки, обаче, че се държал пренебрежително с Кейт тя била заставена да го следва навсякъде.  „Сякаш е малко кученце, вързано на каишка”, разкрива пред биографа университетски приятел на Уилям.

До съпруга си Катрин винаги се е чувствала като човек втора ръка, отбелязва авторът. А принцът нехаел и с нищо не облекчавал положението на майката на децата си.

Известен е факта че през 2007 година двамата се бяха разделили за известно време, но според Мортън херцогинята е била зарязвана повече от веднъж. По същото това време докато тя си е вкъщи Уилям се забавлявал с приятели.

Самата Кейт е споделяла, че е преживявала разделите много тежко. Но пък те били важни за изграждане на стабилна връзка тъй като останала сама Катрин е премисляла върху нещата.

Към дадения момент още никой от двореца не е дал коментар за информацията написана в книгата. Феновете обаче се съмняват Мидълтън да е била толкова скромно момиче, предават от jenata.blitz.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар