Принц Уилям свалил Кейт с вечеря в тайно имение (Вижте как започнала връзката им)

Гласувайте за статията

В началото на връзката си с Кейт принц Уилям е извадил тайно оръжие

Информация за тайнствена резиденция на кралските особи във Великобритания най-сетне видя бял свят. Както изглежда, семейството на принц Уилям разполага с красиво имение, което ползва за специални случаи. Прословутата къща била ключово място и в първите срещи на престолонаследника с Кейт Мидълтън. Именно там двамата се усамотявали и на практика изживели най-хубавите си мигове. Става дума  за вилата в Там-на-Гар, която кралицата майка Елизабет подарява на внука си през 2002 година.

Резиденцията разполага с три спални и макар да не блести с прекалено много помещения, е идеална за скривалище. Неслучайно редица кралски връзки са достигали своя разцвет тук. 50 000 хектара земя обграждат къщата и на всичкото отгоре са покрити с дървета. Затова е невъзможно имението да се види отвън и така на практика всеки от семейството има възможност да се усамоти. Любопитните очи няма как да достигнат до вътрешността на къщата, което пък, от своя страна, е идеално за свикналите да бъдат в центъра на общественото внимание кралски особи.

В синхрон с традицията и принц Уилям се е възползвал от възможността да се скрие с любимата си именно тук. Неслучайно резиденцията остава в тайна чак досега. Едва след раждането на децата херцозите на Кейбридж започват отново да я ползват, пише tialoto.bg. Последното им посещение в тайнственото имение също датира от преди сравнително дълго време – 2019 година. Дали и занапред двамата ще се възползват от усамотението, което предлага къщата, предстои да видим.

Официалният им дом, разбира се, се намира на друго място. Вилата сред дърветата бележи най-вече началото на връзката им, когато дори Кейт Мидълтън все още не е представена на семейството. Именно в тайното имение са били и най-прекрасните дни в живота на двамата.

Принц Уилям и Кейт пазят прекрасни моменти в тайната резиденция

Принц Уилям и Кейт пазят прекрасни моменти в тайната резиденция
Снимка: фейсбукпринц

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар