Принц Уилям проговори за кошмарно преживяване

Детето е почти връстник на сина му

Бъдещият наследник на трона на Великобритания – принц Уилям проговори за кошмарно преживяване.

Ставайки свидетел на последствията от страшен инцидент, принцът бива погълнат от мъка и депресия.

Херцогът бе откровен до болка и описа как терзанията му са го карали да се чувства сякаш „целият свят умира“.
Принц Уилям изпада в тази психологическа криза, след като помага за спасяването на живота на тежко ранено момче.

принц Уилям
Детето е почти връстник на сина му

Детето, което е спасил е едва няколко години по-голямо от първородния му син – принц Джордж. Вероятно се досещате, че това се е случило, докато принц Уилям бе пилот на хеликоптер-въздушна линейка.

В откровен подкаст той описва колко дълбоко го е засегнало преживяното през този ден.
Той признава, че е бил обзет от депресивни чувства, които сякаш прекършили нещо вътре в него и го променили, пише „Дейли Мейл“.

Противно на очакванията седмици след преживяното, отчаянието на принц Уилям се засилило още повече.
„Бе все едно някой е сложил ключ в ключалката и я е отворил, без да съм разрешил това. Просто усещаш болката и страданието на всеки. И това не съм аз. Никога преди не съм го чувствал“, споделя кралската особа.

За радост на него и семейството му, принцът все пак успява да победи демоните си с течение на времето. За това му помагат много разговорите с колегите му, както и срещата със семейството на пострадалото момче.

Всъщност принц Уилям говори за автомобилна катастрофа от 2017 година, при която бива увреден мозъкът на 5-годишния тогава Боби Хюз.
Майката на детето (40-годиншата Карли) споделя, че принцът е споделил с тях как му е въздействала случката като на баща и как е почувствал болката на семейството й.

Карли заключава, че принцът е невероятен. Поглеждайки го в очите й станало ясно, че той е с добро сърце.

Принц Уилям успява да разкрие душевното си състояние по забележителен начин. Той прави това в 38-минутна програма, носеща названието „Принц Уилям: Време за разходка“, записана за аудио поредица на Apple. В нея известни личности споделят спомени и избират три любими песни, докато се разхождат, пише pik.bg., позовавайки се на информация на БГНЕС.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.