Принц Уилям отказвал да се ожени за Кейт (Вижте защо отлага сватбата с години)

Принц Уилям отказвал да се ожени за Кейт (Вижте защо отлага сватбата с години)
4 (80%) 1 vote

Депресираният от развода на родителите си принц не искал да чуе за брак

Принц Уилям в продължение на много години не искал да се жени за Кейт. Престолоналедникът бил влюбен в нея, но все отлагал годежа и сватбата.

Херцогът се обвързал с бившата си половинка още в университета. Само, че решителната крачка да узакони отношенията си с Катрин предприема години по-късно.

Това се случва през 2010 г когато бъдещата херцогиня става на 29 г. Когато влюбените обявяват годеж и сватба Чарлз се шегува и казва: „Те се готвят за този момент от доста дълго време”.

Според кралския експерт Кейти Никол внукът на Елизабет II макар, че не е принуждаван насила да се жени за Мидълтън изчакал сам да усети, че е готов на тази стъпка. Младият Уилям бил разколебан да предложи брак заради развода на родителите си, страхувайки се да не се повтори лошия сценарий.

„Той бе наясно, че баща му е принуден да мине пред олтара с Даяна, като най-подходяща за него жена и съпруга”, казва Никол. „Затова Уилям не бърза да се венчае с Кейт и избягва всякакъв натиск”.

Не случайно през своята младост по-големият внук на кралицата казва: „Аз съм само на 22 и съм много млад за брак. Няма да се женя преди да навърша 28.”

Принц Уилям най-накрая решава, че Кейт е подходящата за него жена и й предлага брак

През октомври 2010 обаче херцогът на Кеймбридж прави легални отношенията си с Катрин. Той я води в Кения до езерото Ратунда, където двамата цял ден ловят риба. След завръщането си Уилям отива в къщата на Кейт, пада на колене отвън на верандата и й предлага да се оженят, предават от  jenata.blitz.bg.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар