Принц Уилям категоричен: Дотук с децата! (Херцогът не иска и да чуе за четвърто – Вижте причината)

Гласувайте за статията

Херцогът не иска да чуе за четвърто дете, колкото и на Кейт да й се иска

Принц Уилям сложи край на спекулациите относно четвърта бременност на Кейт. По скоро самата херцогиня се издаде, че не планират четвърто дете. По време на посещението си в Бредфорд тя изясни въпроса, от който британците много се вълнуват и се интересуват живо дали да очакват нов принц или принцеса.

38-годишната херцогиня на Кеймбридж призна, че не предстои раждане на още едно дете в семейството. Нейните думи бяха: „Уилям не иска повече деца”. Те бяха отправени към 25- годишен фен, който й заяви, че след всяко нейно раждане й изпраща поздравителни картички и я попита дали това отново ще се случи.

Херцогинята и херцогът на Кеймбридж с децата си принц Джордж и принцеса Шарлот
Снимк: Инстагарм

По време на посещението си в Северна Ирландия миналата година Кейт видя петмесечно хлапе и призна, че много й се иска да има още едно бебе, но Уилям  ще бъде крайно притеснен ако това се случи. Още тогава Катрин намекна, че херцогът няма намерение да става отново татко, предават от fakty.ua.

Самата Кейт преди време сподели свои мисли за майчинството. Тогава тя обясни, че да отглеждаш повече деца е трудна задача дори за жена като нея, която има куп, помощници. А Уилям като бъдещ крал държи да възпита наследниците си перфектно и според кралския протокол. Което е доста сложна задача.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар