Принц Уилям и Чарлз в жестока война (Вижте защо)

Принц Уилям и Чарлз в жестока война (Вижте защо)
5 (100%) 2 votes

Принц Уилям и  Чарлз са в жестока война, син и баща не се понасят, дори не си говорят

Принц Уилям изпитва чиста ненавист към Чарлз. Още от малък принцът мрази баща си. И ако в очите на света кралската фамилия изглежда, като тихо пристанище, то в действителност зад привидното спокойствие продиктувано от кралския етикет бушуват разтърсващи страсти, интриги и омраза.Принц Уилям таи ненавист към Чарлз, която дори времето не може да излекува.  Причината за омразата между тях е Даяна, прекрасната майка на Уилям. Синът обвинява баща си заради изневярата му с Камила Паркър. И дори го упреква за нейната смърт.уилям

Чарлз и Камила са виновни за смъртта на Даяна, смята Уилям

Чарлз и Камила са виновни за смъртта на Даяна, смята Уилям

По времето на катастрофата принцът тийнеджър не може да преживее загубата на майка си. За него истината е, че ако Чарлз не бе попаднал в мрежите на Камила, бракът му с Даяна нямаше да се разпадне. А и принцеса Даяна нямаше да загине.

Младежът от малък смята, че бракът е божествено дело и е недопустимо човек да нарушава свещените правила. До този извод стига Уилям, разбирайки за изневярата на своя баща. Това го кара да го мрази, а омразата с годините се засилва.

Уилям и Чарлз се засичат само на публични мероприятия. Когато етикетът го изисква. Извън това двамата дори не си говорят по телефона, а за среща между тях е изключено да се говори.

Освен, че мрази баща си принц Уилям ненавижда Камила. Смята, че тя е основната причина майка му да не е между живите. Чарлз и Камила са предали Даяна, обвинява ги принцът до днес.

Уилям получава подкрепа от своята жена Кейт Мидълтън, която смята, че Камила е изключително дразнеща жена. И с външност и с поведение.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар