Принц Уилям и Кейт Мидълтън спасяват брака си с третото дете (Пикантни разкрития от двореца)

Принц Уилям и Кейт Мидълтън спасяват брака си с третото дете (Пикантни разкрития от двореца)
2 (40%) 1 vote

Бракът на принц Уилям и Кейт Мидълтън не е толкова безоблачен и хармоничен, колкото изглежда.

Бременната Кейт Мидълтън направи сериозен компромис със себе си и здравето си, зачевайки трето дете. След първите две кошмарни бременности никой не подозираше, че ще се реши на още една. Но, оказва се, херцогинята на Кеймбридж е имала сериозен довод за тази стъпка.

Няколко месеца преди да бъде оповестена новината за очаквания кралски наследник, брачната идилия на принц Уилям и Кейт Мидълтън се пропука от новините за нощни излизания по мъжки и фриволни задявки с непознати дами. Престолонаследникът бе хванат в компрометиращи ситуации, а официален коментар на събитията така и не получиха.

Скоро след това сякаш бурята в рая се бе разминала и херцогът и херцогинята отново демонстрираха перфектни отношения. Но явно всичко при тях е маска и поза, зад която прозира истината за брака им. Бременната Кейт Мидълтън се притеснява сериозно дали няма да последва съдбата на майката на принц Уилям – принцеса Даяна.

На нея й се наложи да търпи системни изневери от страна на съпруга си, за които целия свят знаеше. На фона на този раздор в кралското семейство, от брака им се появиха двамата синове. И докато по-големият от тях тръгна по стъпките на баща си, съпругата му реши, че е добра идея да се опита да скрепи брака им с трето дете. А дали мисията й ще е успешна, времето ще покаже, пише blitz.bg.

Кейт Мидълтън с последен отчаян ход

Кейт Мидълтън с последен отчаян ход

Има и друга версия за евентуалната причина, накарала страдащата от кошмарно гадене по време на бременността херцогиня да пожелае да премине отново през този ад. Според източници от двореца, така Кейт Мидълтън си гарантира още месеци свобода от официалните ангажименти, които в противен случай са й неизбежни. А, както знаем, те не са най-любимата част на херцогинята от живота й като кралска особа. Но тежка е короната!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар