Принц Уилям издаде горещи семейни тайни

Гласувайте за статията

Вероятно дори не сте предполагали

Принц Уилям разкри някои доста любопитни семейни тайни.

Разбира се не винаги когато се появи някое разкритие за тях то е правдоподобно. Когато обаче клюките идват директно от принцовете и принцесите на Великобритания, няма как да не им се вярва.

принц Уилям

Вероятно дори не сте предполагали

Именно това направи и самият принц Уилям. По време на посещението си в Ливърпул, херцогът на Кеймбридж разговаря с група деца, които заедно с него построиха голяма къщичка за птички.Децата го помолиха да разкрие една голяма тайна за единствената дъщеричка, която принц Уилям и Кейт Мидълтън имат – принцеса Шарлот.
„Вярно ли е, че принцеса Шарлот е много по-нахакана и отракана от принц Джордж“, попитаха децата.

Отговорът на принц Уилям бе повече от шокиращ. Не само, че разкри дали това е вярно, но и издаде куп семейни тайни и за трите си деца. Редом с това сподели какъв невероятен талант има съпругата му Кейт.

А малко след това от Бъкингамския дворец показаха сензационно видео на 7-годишният принц Джорд, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишния принц Луи.
„И тримата са много нахакани. Джордж, Шерлот и Луи са отракани и много зрели за годините си“, призна принц Уилям.
Той обаче не спря до тук със семейните пикантерии на кралското му семейство.

„Те могат с часове да наблюдават как пчелите събират мед. Джордж особено обича да е на открито. Ако не е на улицата, в двора или сред природата е като животно в клетка“, призна принц Уилям.

Херцогът на Кеймбридж реши да разкрие и какъв талант има съпругата му Кейт Мидълтън: „тя е невероятна танцьорка. Има страхотен усет за ритъм и такт. Аз съм като истинско дърво, а трите ни деца са наследили таланта й – танцуват много добре за разлика от мен“.

Малко след разкритията на принц Уилям пък се появи много интересно видео от Бъкингамския дворец. На него бяха именно трите деца на Уилям и Кейт – Джордж, Шарлот и Луи.
В него те задават своите въпроси за дивата природа на известната телевизионна личност и натуралист Дейвид Атънбъроу, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар