април 19, 2024

Принц Уилям заряза Кейт и децата (Замина при бившата си в Кения)

https://kliuki.net/kliuki/princ-uilyam-zaryaza-keyt-i-decata-zamina-pri-bivshata-si-v-keniya/148992 Kliuki.net
Принц Уилям заряза Кейт и децата (Замина при бившата си в Кения)

Принц Уилям остави Кейт и децата, замина сам на сватбата на бившата си в КенияПринц Уилям

изненадващо обяви, че заминава за Кения този уикенд. Причината да зареже съпругата и двете им деца обаче не е официален ангажимент, а фактът, че иска да присъства на сватбата на екс годеницата си Джека Крейг.

Не е неизвестен фактът, че Уилям и Джека бяха заедно цели пет години. Нещо повече—тя бе спрягана за потенциална съпруга на принца, дори и след като той се запозна с Кейт Мидълтън.

Двамата са близки от тийнейджъри, а принцът редовно гостува на семейство Крейг в Кения. Джека, освен Кейт е и единственото момиче, за което Уилям е признавал, че има връзка, макар от двореца и до днес да твърдят, че двамата са само приятели и никога не е имало годеж помежду им. Родената в Южна Африка красавица е и най-голямото препятствие за Кейт към сърцето на Уилям. Въпреки че той отдавна е приключил отношенията си с Джека, когато през 2007 година за кратко се разделя с Катрин, се връща именно при бившата си годеница. Двойката запазва приятелски отношения през годините, а през 2011 година именно Джека придружавана от тогавашния си приятел, присъства на сватбата на Кейт и Уилям в Уестминстър. Две години по-рано, двете са забелязани приятелски да си говорят на боксов мач, но мнозина подозират, че дружеските им отношения са само маска. През годините дори и след сватбата с Катрин, принц Уилям пак се срещаше често с Джека, по различни поводи. Фактът, че принцът този път е решил да остави семейството си и да замине сам на сватбата на бившата си годеница предизвика доста въпросителни вежди. [caption id="attachment_107642" align="aligncenter" width="350"]Принц Уилям зарязва Кейт, отива в Кения заради бившата си Принц Уилям зарязва Кейт, отива в Кения заради бившата си[/caption] Неофициално обаче от двореца се опитаха да тушират слуховете, с коментар, че посещението в Кения не е свързано само със сватбата на Джека Крейг. [caption id="attachment_107643" align="aligncenter" width="226"]Джека Крейг не е коя да е за принца Джека Крейг не е коя да е за принца[/caption] Другата причина принцът да приеме поканата е фактът, че иска да посети няколко от центровете, създадени под негов патронаж, както и имението на вуйчо си, в което майка му прекара най-щастливите си години, докато посещаваше Африка.