Принц Уилям заряза Кейт и децата (Замина при бившата си в Кения)

Гласувайте за статията

Принц Уилям остави Кейт и децата, замина сам на сватбата на бившата си в Кения

Принц Уилям изненадващо обяви, че заминава за Кения този уикенд. Причината да зареже съпругата и двете им деца обаче не е официален ангажимент, а фактът, че иска да присъства на сватбата на екс годеницата си Джека Крейг.

Не е неизвестен фактът, че Уилям и Джека бяха заедно цели пет години. Нещо повече—тя бе спрягана за потенциална съпруга на принца, дори и след като той се запозна с Кейт Мидълтън.

Двамата са близки от тийнейджъри, а принцът редовно гостува на семейство Крейг в Кения. Джека, освен Кейт е и единственото момиче, за което Уилям е признавал, че има връзка, макар от двореца и до днес да твърдят, че двамата са само приятели и никога не е имало годеж помежду им.

Родената в Южна Африка красавица е и най-голямото препятствие за Кейт към сърцето на Уилям. Въпреки че той отдавна е приключил отношенията си с Джека, когато през 2007 година за кратко се разделя с Катрин, се връща именно при бившата си годеница. Двойката запазва приятелски отношения през годините, а през 2011 година именно Джека придружавана от тогавашния си приятел, присъства на сватбата на Кейт и Уилям в Уестминстър. Две години по-рано, двете са забелязани приятелски да си говорят на боксов мач, но мнозина подозират, че дружеските им отношения са само маска.

През годините дори и след сватбата с Катрин, принц Уилям пак се срещаше често с Джека, по различни поводи. Фактът, че принцът този път е решил да остави семейството си и да замине сам на сватбата на бившата си годеница предизвика доста въпросителни вежди.

Принц Уилям зарязва Кейт, отива в Кения заради бившата си

Принц Уилям зарязва Кейт, отива в Кения заради бившата си

Неофициално обаче от двореца се опитаха да тушират слуховете, с коментар, че посещението в Кения не е свързано само със сватбата на Джека Крейг.

Джека Крейг не е коя да е за принца

Джека Крейг не е коя да е за принца

Другата причина принцът да приеме поканата е фактът, че иска да посети няколко от центровете, създадени под негов патронаж, както и имението на вуйчо си, в което майка му прекара най-щастливите си години, докато посещаваше Африка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар