Принц Луи разтопи британците в благодарствен клип (Вижте колко е пораснал)

Гласувайте за статията

Принц Луи разтопи британците в благодарствен клип

Принц Луи трогна цяла Британия с участнието си в специален клип. Кейт и Уилям заснеха видео с децата си, в което малчуганът ръкопляска заедно със сестра си Шарлот и брат си Джордж. По този начин тримата изразяват благодарността си към британските медици, както и към лекарите от цял свят, които се грижат за болните от коронавирус.

Видеото е заснето в имението Анмър хол, където Кейт и Уилям се преместиха след избухване на епидемията. Семейството прецени, че за децата там ще е по-добре, тъй като има къде да играят на воля, без някой да ги притеснява.

Просторната вила разполага с всички удобства, а малчуганите определено изглеждат повече от щастливи. Самите Кейт и Уилям предпочитат да прекарват времето си там, отколкото в апартамента си в Лондон.

Видеото е и своеобразен дебют на принц Луи пред широката общественост. Най-малкият син на двойката е изключително пазен от пресата. За разлика от брат си и сестра си, той почти не се появява пред обществото, а причините са многобройни. Една от тях е, че той не се явява пряк наследник на короната, като брат си и сестра си, поради което и семейството му предпочита да го държи далеч от пресата.

Малкият Луи определено все повече заприличва на майка си. От самото начало всички смятаха, че бебето е копие на Кейт и това се потвърди. За разлика от Шарлот и Джордж, които все повече заприличват на баща си, Луи има поразителна прилика с Кейт.

Принц Луи умили мрежата сн. Инстаграм

Принц Луи умили мрежата сн. Инстаграм

Двойката за последно показа сина си миналата година, в кратко видео от градинското изложение в Челси. Там Кейт участва със собствен проект и позволи на обществото да види бебето й. След това двойката неведнъж е показвала Джордж и Шарлот на различни събития, но малкият Луи стоеше настрани от всякаква публичност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар