Принц Луи с първа разходка в музея (Вижте колко е пораснал синът на Кейт и Уилям – Снимки)

Гласувайте за статията

Принц Луи умили британците, порасналият син на Кейт и Уилям с първа самостоятелна разходка

Принц Луи бе забелязан в компанията на бавачката си на разходка в природонаучния музей в Лондон. Хлапето, което ще стане на две годинки през април за първи път е без мама и татко.

Кейт и Уилям правят всичко възможно децата им да получат възпитание като на всички останали деца. Те искат да формират в тях навици, които да не ги различават от другите семейства. Онзи ден най-малкият син на херцозите бе само с бавачката си в лондонския музей. И никой нямаше да разбере, че той е от кралската фамилия, ако един от посетителите не бе снимал хлапето с телефона си.

Принц Луи се радва на динозаврите
Снимка: Инстаграм

Направи впечатление, че около принца и жената, която го  гледа нямаше охрана. А те се държаха без да привличат излишно внимание.

И ако някой си мисли, че на мъникът не му бе интересно в музея защото е много малък, той се захласна по динозаврите и много им се зарадва. Явно Луи е много любопитно дете, което иска за види и пипне всичко.

Сред другите традиции на кралското семейство е и посещението на обикновена кръчма. Водят със себе си децата  заведението, което се намира в родното място на Кейт – Бъкбъри, графство Беркшир.

Там техните наследници похапват любимия си пастирски пай, необезпокоявани от другите посетители. Те уважават личното им пространство като се преструват, че не са ги разпознали, предават от ru.hellomagazine.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар