Принц Луи копие на майка си (Малчуганът одра кожата на Кейт – Нови снимки)

Гласувайте за статията

Принц Луи наследи гените на рода Мидълтън, мъникът единствен прилича на майка си

Новите снимки на принц Луи, публикувани в чест на рождения му ден показаха, че приликата на Кейт с най-малкото й дете е повече от очевидна.

Всъщност този факт многократно е подчертаван от херцогинята на Кеймбридж, твърдят от People. „ Всички винаги са отбелязвали, че Луи прилича на Кейт, разказва нейна приятелка. На нея много й харесва и  намира сравнението за мило. Самата тя  често се шегува, че от всичките й деца двегодишният принц единствен й е одрал кожата”, казва пред изданието близката й.

Принц Луи копие на млаката Кейт Мидълтън
Снимки: Инстаграм

Феновете на кралското семейство са категорични, че малчуганът е наследил гените на рода Мидълтън и направиха няколко колажа, на които се вижда как е изглеждала Кейт като малка, предават от nv.ua. А други сравняват малкия принц с дядо му. Но не с Чарлз, а с Майк, бащата на херцогинята. На когото тя прилича.

Принц Луи и дядо Майкъл
Снимка: nv.ua

Впрочем гоподин Мидълтън за разлика от Карол ,майката на Кейт рядко се появява публично. Можем да го видим на снимки само от финала на тенис турнира Уимбълдън. Смятат го за потайна личност. Дори на сватбата на херцогинята той се опита да се скрие от вниманието на фотографите. Въпреки факта, че семейството му винаги е стояло в близост с британската аристокрация.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар