Принц Джордж с трогателна изненада за Кейт Мидълтън (Вижте какво й подари)

Принц Джордж с трогателна изненада за Кейт Мидълтън (Вижте какво й подари)
3.5 (70%) 2 votes

Принц Джордж с трогателна изненада за Кейт Мидълтън

Принц Джордж поднесе трогателна изненада за Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж вчера отпразнува деня на майката, който в Англия се чества на 22 март. Малкият принц приятно сюрпризира майка си с емоционален подарък.

Кейт не се сдържа и сподели снимката в социалните мрежи. На нея се вижда как малчуганът сам е изработил от картон и хартия красива ваза с цветя. На кадрите се вижда, че Джордж много старателно е оцветил всичко — от покривката, до самите цветя. А върху вазата е нарисувал едно красиво сърце.

Снимката на творението на малкия принц бе публикувана в социалните мрежи. А успоредно с нея Кейт сподели и други семейни кадри. На една от тях се вижда, как с Уилям тичат из парка на имението Анмър хол, носейки Джордж и Шарлот на гърбовете си. На друга Кейт позира като бебе в ръцете на майка си, а на трета са Уилям и Хари в прегръдките на принцеса Даяна. Така херцогинята отдаде почит на покойната си свекърва и на майка си едновременно.

„За майките — нови и стари, и семействата, които днес ги почитат днес заедно или по отделно. Ние мислим за всички вас в този труден момент. Честит ден на майката“, добави още тя.

Емоционалната и сърдечна честитка на Кейт и Уилям се различаваше коренно от студената и суха картичка, която споделиха Меган и Хари. В момента двойката е в изолация в Канада, където живеят засега. Очаква се обаче принц Хари скоро да се върне при брат си в Англия. А причината са неочакваните промени в кралския двор, които поставиха Уилям начело на страната.

Кейт Мидълтън с очарователна изненада от принц Джордж сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън с очарователна изненада от принц Джордж сн. Инстаграм

Младият принц засега се справя с положението, но има нужда от съветници. Беатрис и принц Едуард в момента му помагат, но е очаква скоро и принц Хари да се присъедини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар