Принц Джордж по стъпките на Уилям (Вижте какъв иска да стане – Снимки)

Гласувайте за статията

Принц Джордж просълзи майка си Кейт Мидълтън на на пръв поглед рутинно събитие от графика им.

През уикенда Уилям и Кейт заведоха сина си принц Джордж на военно авиошоу на летище в Англия. Това обаче се оказа не поредното посещение в графика на херцога и херцогинята, а повратен момент в съдбата на техния все още невръстен син. Той може да е роден със кармата да бъде престолонаследник, но вече проявява характер и афинитет към други дейности, с което стопли бащиното сърце.

Принц Уилям доскоро се подвизаваше не само като част от британското кралско семейство, а и като част от армията на Великобритания в ролята си на пилот на спасителен хеликоптер. Той не веднъж бе изпращам на военни мисии в Афганистан и други райони с размирици. Тази негова дейност често водеше до неразбирателства със съпругата му Кейт Мидълтън заради риска, който носи, а и заради времето, което отнема.

През 2013 година Уилям сложи край на военната си служба и се отдаден изцяло на ангажиментите си на херцог, а и на баща. Сега обаче синът му, принц Джордж, дава индикации, че нищо чудно след години да тръгне именно по стъпките на баща си. Семейството се запозна отблизо с военните летателни машини, които малкият наследник на короната огледа с интерес, а след това имаше шанса да влезе и в една от пилотските кабини, пише vsekiden.com.

Принц Джордж тръгна по стъпките на баща си

george2

След две седмици принц Джордж ще навърши три години, но интересът му към самолетите вече е повече от явен. Един от пилотите му показал таблото, а той, чисто по детски, понечил да натисне всички копчета. В сигурните прегръдки на баща си, внукът на кралица Елизабет се запознал отблизо с процесите в пилотската кабина, а принц Уилям тайничко се надявал един ден сина му да наследи неговата страст към летенето и да стане част от военновъздушните сили. Разбира се, все още е прекалено рано да се кроят подобни планове за бъдещето, а що се отнася за принц Джордж, Кейт Мидълтън вероятно ще успее да наложи мнението, което за Уилям не успя.

george3 george george1

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар