Принц Джордж и Шарлот приковаха погледите на сватба (Вижте ги като шафери – Сладурски снимки)

Гласувайте за статията

Принц Джордж и Шарлот в центъра на вниманието, малките сладури бяха шафери на сватба

Принц Джордж и Шарлот блеснаха на сватба. Кралските особи Кейт и Уилям присъстваха на сватбената церемония на близка приятелка на херцогинята. А децата им бяха избрани за шафери. Роля, която никак не им е чужда.

Снимка: Инстаграм

Макар, че са на крехка възраст принцът и принцесата за трети път са сред главните действащи лица. Те за първи път бяха шафери на леля Пипа, а след това и на чичо Хари.

За трети път им поверяват важната задача на сватбата на Софи Картър и нейния годеник Снъгс. Които се ожениха преди ден в Норфолк.

Снимка: Инстаграм

Малките сладури бяха в традиционни облекла за шафери – в бяло и синьо. По всеобщо мнение хлапетата на принц Уилям и Кейт били толкова чаровни, че даже успели отклонят вниманието  от младоженците към себе си.

Майка им херцогинята на Кеймбридж отново доказа, че заслужено е наречена от британците модна икона. Кейт блестеше в елегантна синя рокля. Комбинирана със синьо палто на модната марка Catherine Walker & Co. А вместо традиционната шапка на главата този път бе украсила прибраните си коси с венец от сини цветя.

След като приключи официалната сватбена церемония малчуганите се отдадоха на детски забавления. Докато принц Джордж впечатляваше с умения да марширува, размахвайки ръце напред-назад, неговата сестра продължи веселбата с другите деца, предават от еектронното издание dariknews.bg.

Вижте още снимки на малките шафери Джорд и Шарлот в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар