Принц Андрю остана без нищо

Гласувайте за статията

Задълженията му се поемат от членовете на кралското семейство

Вторият син на британската кралица Елизабет Втора – принц Андрю остана без нищо.

Запознати издават, че принцът се отказва от военните си звания и гражданските си титли, отбелязва БТА.

принц Андрю

Задълженията му се поемат от членовете на кралското семейство

Причината за това е продължаващото в Щатите дело срещу него за сексуални посегателства срещу непълнолетна.

Кралица Елизабет Втора е одобрила принц Андрю да се откаже да бъде патрон на определените му организации, уточняват от Бъкингамския дворец.
Херцогът на Йорк няма да изпълнява обществени задължения. Освен това той повече няма да използва титлата „кралско височество“ и ще се явява на процеса в САЩ като частно лице.

Официалните му задължения ще бъдат разпределени между останалите членове на кралското семейство. Занапред те няма да бъдат връщани на принц Андрю, посочват още от Бъкингамския дворец.

Освен това вторият син на кралица Елизабет Втора, който е трето поред дете, вече няма право да се храни с по-големия си брат принц Чарлз и останалите членове на кралското семейство, съобщава БГНЕС.

Той беше изгонен от почерпка по повод празник на полковници от армията.
Принцът бе помолен да не представлява повече гренадирската гвардия. След молбата, той е бил принуден да напусне събитието преди началото на вечерята.

Делото за сексуално посегателство срещу принц Андрю е заведено от Вирджиния Робъртс. Тя твърди, че случката се е разиграла когато е била тийнейджърка, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар