Принцеса Шарлот трогна с жест на Коледа (Внучката на Даяна прегръща болни и страдащи в Сандрингам)

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлот разплака доброжелатели с жеста си

Принцеса Шарлот трогна с жест навръх Коледа. Дъщерята на принцеса Даяна се присъедини заедно с брат си Джордж на коледната служба в Сандрингам. Двете деца за първи път взеха участие в традиционната коледна разходка. Това, което принцесата направи обаче, направо разплака британците. И не само тях.

4-годишното момиченце не само смело махаше на тълпите, но се и разходи около тях. Тя дори прегърна възрастна жена в инвалидна количка, поговори за няколко минути с дете, което също беше болно и прие няколко подаръка. През цялото време Шарлот се държеше спокойно и уверено, като не пропускаше да благодари за подаръците и да поздрави хората в тълпата.

За разлика от нея, по-големия й брат принц Джордж, определено се притесняваше от цялото внимание. Малкият принц не се пускаше от баща си, принц Уилям и въпреки че помаха на тълпите, не посмя да се приближи до хората, пише „Дейли мейл“.

„Те са невероятни. Две изключителни деца“, казват присъстващи.

Карън Анвил, която преди две години засне херцозите на Кеймбридж и Съсекс заедно, за първи път, подари на Шарлот кукла. Малката госпожица много харесала подаръка и споделила, че е чудесен. По-късно тя прегърнала възрастна дама, която помолила да я поздрави. А освен тона се приближила да си говори приятелски с малко момченце, което също било болно и стояло пред вратите на църквата в Сандрингам.

Със сигурност подобни емоционални срещи са доста изморителни за двете малки деца, но те се справиха стоически със ситуацията. Самото присъствие на малката принцеса силно вдигна настроението и духа на хората, които бяха наредени по пътеката край църквата.

Принцеса Шарлот разплака с жест сн. Инстаграм

Принцеса Шарлот разплака с жест сн. Инстаграм

Що се отнася до принц Джордж, той остана сдържан и отказа да последва примера на сестра си. Вниманието видимо изнервяше бъдещия крал, който предпочете да остави по-малката си сестричка да общува с тълпата, а той не пускаше баща си.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар