Принцеса Шарлот предизвика фурор на поло мач (+ Още снимки от семейната идилия на Кейт и Уилям)

Принцеса Шарлот предизвика фурор на поло мач (+ Още снимки от семейната идилия на Кейт и Уилям)
5 (100%) 1 vote

Принцеса Шарлот предизвика фурор на мач на баща си, Кейт и Уилям демонстрират пълна семейна идилия

Кейт и Уилям за пореден път демонстрираха пълна семейна идилия, а малката принцеса Шарлот буквално подскачаше от щастие, докато играеше на поляната край майка си. Докато принцът участваше в благотворителна инициатива, по повод, на която бе организиран поло мач, цялото му семейство седеше отстрани и го гледаше.

Без най-малкия принц.

Докато бебето Луи е поверено на бавачките си, Кейт и Уилям използваха момента, за да прекарат малко време с Джордж и Шарлот. Основно принцесата се занимаваше с наследниците си, които определено не бяха от кротките.

На няколко пъти на Кейт й се наложи да тича насам — натам, за да укроти наследниците си. Принц Джордж се оказа по-послушен. Той предпочиташе да разглежда книги и да се закача с братовчедките си Исла и Савана Филипс, докато Шарлот правеше всякакви номера пред смеещите се Кейт и Отъм Филипс.

Денят се оказа истинска почивка за фамилията, която ден по-рано имаше натоварена програма. Семейството присъства на официалния рожден ден на кралица Елизабет, а шумотевицата дойде в повече на малката принцеса Шарлот, която дори се разплака.

В неделя обаче, малката Чарли, както галено я наричат в семейството, изглеждаше в блестяща форма и очевидно по-готова от всякога за най-различни предизвикателства. Малката принцеса показа, че може да прави циганско колело, да тича по-бързо от брат си и е истинска модна икона.

Принцеса Шарлот стана звезда на поло мач на баща си сн. Instagram

Принцеса Шарлот стана звезда на поло мач на баща си сн. Instagram

Кейт пък изглеждаше толкова спокойна и отпусната в небрежната лятна рокля и в компанията на децата, че хората спокойно биха я объркали с обикновена домакиня. Очевидно в момента в царската фамилия цари пълна хармония. Дори бе забелязана размяна на прегръдки и усмивки с останалите членове на двора. Най-вероятно благодарение на ползотворното влияние на новата кралска снаха Меган Маркъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар