Принцеса Шарлот показа буен нрав в училище (Няма да повярвате какъв прякор й лепнаха)

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлот с първи прякор в училище, съучениците й я наричат „Принцесата войн”

Принцеса Шарлот само от една седмица е на училище, но вече може да се похвали не с един, а с два прякора.

Миналата седмица децата на Кейт и Уилям бяха заведени от родителите си за първия учебен ден. За малката принцеса, това бе специално събитие защото е само на четири години, но вече е с ученическа униформа. Тя пристигна в престижното школо в компанията на херцозите на Кеймбридж и по-големия си брат Джордж.

Снимка: Инстаграм

Видимо Шарлот бе много развълнувана от факта, че трябва да се справи сама с новото предизвикателство. Но само за няколкото дни, които прекара със съучениците си тя успя да си покаже буйния нрав.

Снимка: Инстаграм

Някои от децата веднага започнаха да я наричат Лоти, което е производно на рожденото й име, но други от по-иновативните първокласници й лепнаха прякора „Принцесата войн”, предават  от slobodenpecat.mk.

Според запознати това прозвище напълно съответства на характера на Шарлот. Тя е много темперамента личност и иска непрекъснато да командва. За разлика от брат си Джордж, който е с по-спокоен характер малката принцеса е всепризната за голяма палавница и командир. Тези нейни черти веднага са били забелязани от съучениците й и те са уцелили право в десетката като са й измислили подходящо прозвище.

Шарлот е второто дете на Кейт и Уилям и е родена на 2 май 2015 година. А как  посрещнаха принцесата в школото вижте във видеото!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар