Принцеса Шарлот одра кожата на племенницата на Даяна (Вижте колко си приличат – Фото факт)

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлот досущ прилича на лейди Кити Спенсър, сякаш е нейно копие

Принцеса Шарлот, за която се твърди, че има прилика с кралицата е копие не само на прабаба си, но и на племенницата на принцеса Даяна – Лейди Кити Спенсър.

Доказателство е снимка на роднината на Лейди Ди, която тя публикува в Инстаграм. Фотото е старо и на него малката дъщеря на Чарз Спенсър е само на две години. На кадъра се вижда как Кити язди пони. Облечена е в пълно оборудване за езда – с бричове, ботуши и задължителната каска.

Двегодишната Кити Спенсър през 1992 г
Снимка: Инстаграм

Макар снимката да е от 1992 година и племенницата на принцеса Даяна да е само на половината от възрастта на Шарлот, която е на 4 години спокойно някой може да ги сбърка. Приличат си като близначки.

Принцеса Шарлот на 4 години
Снимка: ru.hellomagazine.com

И наистина с това дръзко изражение на лицето и вирнатия сладък нос всеки би могъл да сбърка втората братовчедка в нейното детство с младата принцеса, предават от ru.hellomagazine.com. Която тази есен за първи път тръгна на училище.

Говори се, че дъщерята на Кейт и Уилям показва доста палав и вироглав характер. За разлика от брат си Джордж, който е сдържан и често й отстъпва когато двамата се скарат за някоя играчка вкъщи.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар