Принцеса Шарлот одра кожата на кралицата (Вижте я като малко копие на Елизабет II – Снимки)

Гласувайте за статията

Шестгодишната принцеса и прабаба й са като две капки вода

Принцеса Шарлот  може да прилича на баща си Уилям , но и двамата имат поразителна прилика с кралица Елизабет II.

Малката дъщеря на херцозите на Кеймбридж още малка я сравняват с нейната прабаба. Миналата година за рождения й ден майка й Кейт и направи снимки, на които се забелязва, че момиченцето е пълно копие на кралицата, когато е била на нейната възраст. Тя е наследила усмивката на 95-годишният монарх и нейният завладяващ поглед.

Снимки: Космополитън

Приликата на Шарлот с кралицата се вижда и от снимките на младата принцеса Елизабет когато тя самата е била шаферка на сватбата на лейди Мей Кеймбридж когато тя е само на пет години през далечната 1931 г.

Снимки: people.com

Щерката на Уилям и Кейт и нейната прабаба имат още общи черти – еднакви пронизителни сини очи както и формата на веждите. Младата кралица също е имала красива светлокафява коса. Преди да посивее и да приеме сребрист кралски оттенък  косата на Елизабет II е била същата като на правнучката й.

Шарлот Кеймбриджка е наследила от кралицата не само външния й вид, а и любовта към конете. Майка й разказва, че дъщеря й ги обича досущ като прабаба си кралицата, която и на тази достойна възраст не спира да язди.

Освен  всичките тези прилики 6-годишната принцеса е много буйна, показва завидна издръжливост се опитва да командва по-големия си брат, предават от people.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар