Принцеса Шарлот и Кейт Мидълтън като две капки вода? (Вижте херцогинята като малка)

Гласувайте за статията

Снимки на Кейт Мидълътън като малка умилиха мрежата, сравняват я с дъщеря й принцеса Шарлот

Кейт Мидълтън вчера празнува 36-ти рожден ден. Снимки на херцогинята като малка се появиха в социалната мрежа. Те развълнуваха и умилиха стотиците хиляди почитатели на бременната Катрин.

Това се случва ден след като официално бяха пуснати снимки на малката сладурана принцеса Шарлот. Която тръгва на детска градина.

На фотосите от детските години на херцогинята на Кеймбридж се вижда едно усмихнато и жизнерадостно дете, пишат в  blitz.bg. Каквото е нейната малка дъщеричка. Естествено, че почитателите веднага започнаха да сравняват Кейт с Шарлот. И търсят прилика между  двете.

Някои смятат, че принцесата е одрала кожата на майка си. Тя е със същите бузки и прелестна усмивка като родителката си.

Други обаче са на мнение, че щерката на Катрин по-скоро прилича на баба си. На снимка от времето когато Елизабет II е била на пет години те смятат, че приликата е много голяма. Шарлот направо е одрала кожата на кралицата. Нищо, че на снимката принцесата е по-малка.

Въпреки, че стария фотос с кралицата  е от преди 87 години се съзира прилика в облеклото на двете момиченца. И двете са облечени с палта  и прическата им е твърде сходна, предават от edna.bg.

На друго фото виждаме Кейт и Пипа като шаферки. Двете сестрички позират за снимка с красиви рокли и цветни венци на главите. Но Пипа е намръщена със свъсени вежди, докато Кейт е с широка усмивка на лицето.

Естествено има още много време да почакаме докато принцесата порасне за да разберем със сигурност на кого повече ще прилича. На баба си кралицата или на очарователната си майка?

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар