Принцеса Шарлийн ядоса мъжа си, показа дъщеря им в инвалидна количка (Още за драмата)

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлийн никак не си поплюва, когато трябва да вбеси мъжа си

Този път бойната принцеса Шарлийн сгафи с дъщеря си. Съвсем ненадейно тя публикува снимки на децата си, като един елемент от нея успя да шокира интернет аудиторията. Дъщеричката ѝ се оказа в инвалидна количка. Както изглежда, прословутите кадри са от изложба на кучета. Кучетата обаче са последното нещо, което занимава общественото пространство в случая. По-интересен, разбира се, е гипсът на детето или поне това, което се загатва от него.

Принцеса Шарлийн изтипоса щерка си в мрежата

Принцеса Шарлийн изтипоса щерка си в мрежата
Снимка: Инстаграм

Феновете на принцеса Шарлийн побързаха да се притеснят. И макар малката госпожица да изглежда щастлива и усмихната, явно е имала сериозен инцидент. Именно майка ѝ направи всичко това публично достояние. Според общото впечатление принц Албер не е никак доволен от подобни прояви на жена си. По всичко личи, че той е по-затвореният в семейството и предпочита някои лични драми да се спестяват на широката аудитория.


Разбира се, бягството на Шарлийн в Южна Африка разбуни духовете в Монако. Към настоящия момент семейството изглежда е в чудесна форма, поне що се отнася до спекулациите, свързани с развод. Малката Габриела обаче се подвизава в инвалидна количка. Родителите ѝ засега не споменават конкретната причина за това, но се предполага, че минипринцесата е навехнала крака си. За сметка на това нейният брат близнак – Жак, е в отлична форма и това добре се вижда от кадрите.

Така, докато съпругата на Албер все още е в Африка, на неговите плещи лежат грижите за децата, коментира още tialoto.bg. Първите дни в училище явно са дошли в повече на Габриела и поне известно време тя няма да стъпва на крака си. Да се надяваме, че съвсем скоро ще се измъкне от инвалидната количка!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар