Принцеса Йожени скочи на Беатрис заради Меган (Вижте какво скара двете сестри)

Гласувайте за статията

Принцеса Йожени се опъна на сестра си

Причината за поредния конфликт в кралското семейство отново е Меган Маркъл. Въпреки че вече пребивава за постоянно в САЩ, херцогинята на Съсекс сякаш никога не си е тръгвала от двореца. Особена защита има тя в лицето на принцеса Йожени, която се скара дори със сестра си, за да я подкрепи. Беатрис нажежи обстановката, тъй като обяви бременността си точно в деня на годишнината от сватбата на Хари и жена му.

Принцеса Йожени не се поколеба да нападне сестра си

Принцеса Йожени не се поколеба да нападне сестра си
Снимка: life.dir.bg

Именно тази нейна уж „необяснима“ постъпка раздразни Йожени. Тя и съпругът ѝ били крайно огорчени от факта, че новината бе съобщена точно в празничния ден. Беатрис, от своя страна, много хитро успя да използва момента. Така съвсем целенасочено обра лаврите и остави двамата бегълци без голяма част от очакваните аплодисменти. Разбира се, за огнената персона на Меган това бе удар под кръста. Странна обаче е неочакваната подкрепа, която получи от другата сестра.

Неслучайно Йожени скочи на Беатрис, тъй като открай време е защитничка на най-прясното попълнение в семейството. Маркъл, независимо че се намира на другия край на света, продължава да буни духовете в кралската фамилия. „Принцесата все още е много близка с Меган, както и Джак, и смятат, че е несправедливо да се води такава битка в този ден“, цитира изявление на близък до двореца slava.bg. Според запознати опърничавата Йожени била бясна на сестра си и както изглежда, няма да се спре пред нищо, за да я засегне при удобен случай.

Така Хари и Меган отново успяха да се набъркат в принципно нормалните отношения между двете. Новината на Беатрис беше неочаквана, но пък и тя си имаше доста сериозни причини да захапе снаха си. По всичко личи, че царството на жените във Великобритания ври и кипи от поредния горещ скандал. И ако Маркъл не бе в центъра му, определено щяхме да бъдем учудени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар