Принцеса Йожени се омъжи с холивудски блясък (Снимки + топ гафовете на сватбата)

Гласувайте за статията

Принцеса Йожени се омъжи по холивудски, най-големите звезди бяха на сватбата й

Принцеса Йожени от Йорк се омъжи с цялата пищност и великолепие, които можеше да си позволи. Дъщерята на принц Андрю и втората от двете кръвни внучки на кралица Елизабет, които са в топ 10 на наследниците на трона, демонстрира стил, класа и известно незачитане на кралския протокол. Събитието бе пъстра смесица от холивудски лукс — гостите и роклята на булката, и традиционния кралски аристократизъм — двореца, църквата, знамената и церемонията.

Принц Андрю се постара да напомни на всички колко е влиятелен домът „Йорк“, като украси вътрешния кръг на църквата със знамената с хералдическите гербове на всички от кралската фамилия. Йожени се омъжи с диамантена тиара с изумруди, несъмнено от кралската колекция на кралицата.

Принцесата избра да наруши протокола по отношение на сватбената рокля обаче. Тя безспорно бе изключително царствена с шлейфа си, но голите рамене, гръб и пищното деколте бяха определено в разрез с традицията.

Неформалното облекло също направи впечатление. Принц Хари и принц Уилям се омъжиха в парадните си униформи, но за сватбата на Джак и принцеса Йожени носеха рединготи и цивилни панталони. Впечатление направиха и някои култови моменти от венчавката. Семейство Мидълтън бе поканено, но изпратено да стои до входа на църквата. Очевидно семейството на Кейт не се радва на особено топъл прием от страна на принц Андрю.

Принц Филип се появи на церемонията с кралицата, но не размени и една дума със Сара Фъргюсън. В същото време принц Чарлз изненадващо беше сам. Също толкова неочаквана бе и появата на Челси Дейви — бивша годеница на принц Хари, която обаче този път сияеше, а не гледаше нещастно, както преди.

Принцеса Йожени се омъжи по Холивудски сн. You Tube

Принцеса Йожени се омъжи по Холивудски сн. You Tube

За първи път Кейт предпочете да се появи с ярък тоалет в тъмно малиново, вместо досегашните светли костюми, които избираше, за да не привлича внимание. Меган носеше дълго палто, а фигурата й предизвика слухове, че май наистина е бременна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар