Принцеса Йожени показа лицето на сина си (Как кръстиха 9-ия правнук на Елизабет II + Снимки)

Гласувайте за статията

Първородната рожба на принцесата е 9-ти правнук на кралицата

Принцеса Йожени стана майка за първи път на девети февруари. А в своя инстаграм щастливите родители обявиха на света, че имат рожба като публикуваха деликатна снимка на малка ръчичка  с три емотикона във формата на сърце.

Сега двойката реши да повдигне  завесата на личния си живот, противно на суеверията на много родители и да покаже лицето на сина си.

Внучката на кралицата сияе след раждането. Не се е възстановила напълно, но е много щастлива, че стана майка
Снимки: Инстаграм

Искаме да ви запознаем с Август Филип Хоук Бруксбанк. Благодаря за многото страхотни пожелания. Сърцата ни са пълни с любов към този малък човек. Много се радваме, че имаме възможността да споделим тези снимки с вас. Благодарение на нашата акушерка, която дойде изписването на сина ни и направи тези снимки, се казва в текста към фотосите в официалния акаунт на Йожени.

Ето го Август Филип Хоук Брусбанк в целия му блясък
Снимка: Инстаграм

Кралица Елизабет II обаче едва ли ще може скоро да се запознае с деветия си правнук. Тъй като принц Филип е в болница и кралицата е притеснена за 99-годишния си съпруг. Пък и заради пандемията от коронавирус посещенията особено на новородени не са препоръчителни. Но поне монархът ще може да се порадва на сладките снимки на бебето, певдават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар