Принцеса Даяна тормозила любовник заради раздяла (Всичко за скандала)

Принцеса Даяна тормозила любовник заради раздяла (Всичко за скандала)
5 (100%) 1 vote

Тайнствен любовник на принцеса Даяна почина и отнесе тайната за аферата им в гроба

Принцеса Даяна имал тайна афера в началото на деведесетте с Оливър Хоаре. Който бил търговец на произведения на изкуството и близък приятел на принц Чарлз.

Любовният романс между Уелската принцеса и Хоаре бил много страстен. За мъжът пленил сърцето на Даяна се говори, че бил един от най-красивите й любовници. А тя споделяла, че е готова на всичко той да се разведе и двамата да заживеят в Италия.

Но както често се случва съпругата на Оливър разбрала за изневярата и понеже била главният източник на богатство в семейството принудила съпруга си да сложи край на връзката си с принцесата.

Даяна била бясна когато Хоаре прекратил аферата им. За това свидетелстват негои близки приятели. Те разкриват, че видели кралската особа да паркира пред къщата на любовника си по тъмно и започнала да му звъни от мобилния си телефон. Седяла в колата си с часове и чакала Оливър да вдигне телефона.

Макар да знаела, че той е женен Даяна не можела да прости раздялата и затова решила да изтормози семейната двойка посред нощ.

Говори се, че съпругата после подала оплакване в полицията. Властите установили, че принцесата е звъняла 300 пъти в продължение на няколко месеца. Но после разследването било прекратено по искане на Оливър Хоаре.

Според слуховете влюбената Даяна вкарвала любовника си в Кенсигтън в багажника на колата си. А други разправят, че Хоаре бил хванат от охранител на двореца. Който го засякъл да се крие полугол зад едно дърво когато искал неабелязано да се измъкне защото се била задейства противопожарната аларма.

Кралски биограф пък твърди, че Даяна била бременна от любимия си и затова полудяла от скръб, предават от blitz.bg.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар