Принцеса Даяна не се понасяла с принцеса Ан (Нови тайни на кралското семейство видяха бял свят)

Принцеса Даяна не се понасяла с принцеса Ан (Нови тайни на кралското семейство видяха бял свят)
3 (60%) 1 vote

Принцеса Даяна не се понасяла с принцеса Ан, нови тайни на кралското семейство изплуваха

Принцеса Даяна и принцеса Ан изобщо не се обичали. Нови тайни на кралското семейство видяха бял свят и показаха какво се случва в двора. Документален филм за децата на кралицата разкрива, че Ан и Даяна не са се харесвали. Дори нещо повече — ако едната се е появяла на официално събитие, другата си е тръгвала незабавно.

„Ако Ан е там, аз си тръгвам“, била най-честата реплика на принцесата, с която парирала всички опити да ги съберат двете на едно място. И единствено крайно ангажиращите официални събирания на семейството, били в състояние да понесе компанията й за няколко минути. Най-много час.

„Конфликтът между двете заради това, как се изпълняват кралските задължения. Ан беше по-традиционна. Не харесваше, че Даяна използва своята публичност, за да влияе на събитията. Нито пък одобряваше решението й да участва в грижите за болни деца от СПИН. Даяна пък смяташе, че борбата със СПИН е нейната лична кауза. И се бореше ревностно да получи широк отзвук, участваше в различни информативни кампании. Не само държеше речи и стискаше окуражително ръката на някои специално подбрани болни. Тя наистина беше при хората“, казват още авторите на филма.

Според тях, Даяна е имала много близка с принц Едуард и принц Андрю. „Разбираха се прекрасно. Докато Андрю беше на учения, именно Даяна му пишеше за новините от дома и го разсейваше. Тя първа го подкрепи, когато се ожени за Сара Фъргюсън. С Едуард пък бяха повече по-малък брат и сестра. Много близки, но в същото време и малко различни. Той я разсмиваше и тя го обичаше много заради това“, разкриват още близки от двореца.

Принцеса Даяна и принцеса Ан въобще не се обичали сн. колаж: Wikipedia

Принцеса Даяна и принцеса Ан въобще не се обичали сн. колаж: Wikipedia

Студенината между Даяна и Ан вероятно се е породила и по друга причина, смятат биографи. Принцесата на сърцата винаги е засенчвала кралската дъщеря, което несъмнено се е отразило и на отношенията помежду им след това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар