Принцеса Ан облече пеньоар на сватбата на Меган и Хари (Вижте най-зле наконтените особи)

Гласувайте за статията

Принцеса Ан изби рибата с тоалет на сватбата на Меган и Хари, дъщерята на кралицата с пеньоар като на Хю Хефнър

Сватбата на Меган и Хари не мина без задължителните модни издънки и гафове.  Сред толкова елегантни и луксозни маркови тоалети принцеса Ан се появи с дреха напомняща пеньоар.

Снимка: instagram

Дъщерята на Елизабет втора нямаше как да не направи впечатление със странната си дреха. Според лондонско таблидно издание облеклото й може да се сравни с легендарните халати на бащата на „Плейбой” Хю Хефнър.

Снимка: instagram

От снимките се вижда, че лелята на Хари се е наконтила с карминен тоалет декориран със сини ревери и така се е получило перфектно копие на домашна дреха. Не липсва и задължителната за протокола шапка във същия тъмно син оттенък.

Според изданието едва ли принц Хари би харесал и одобрил визията на леля си, предават от kanal3.bg . С която тя се появи в най-важния ден от живота му.

И наистина след публикуване на снимки на видния плейбой по халат се вижда, че приликата между кралската особа  и Хю Хефнър е повече от поразителна.

На фона на ослепителните тоалети на булката и на елегантните решения на Амал Клуни и Виктория Бекъм не липсваха и още модни прегрешения. Които ви предлагаме да видите в нашата галерия!

Снимка: instagram

Камила заложи на модния розов цвят, който тази година бе предпочитан от звездите и кралските особи. Но шапката на съпругата на Чарз бе сравнена с кърпа за почистване на подове.

Снимка: instagram

Опра Уинфри също избра дреха в розово. Но на едрата й фигура впитата рокля не стоеше никак добре!

Снимка: instagram

Принцеса Беатрис се появи със синя и натруфена рокля. Която според някои прилича на лампион.

Снимка: instagram

Неодобрение за избора си на тоалет получи и бившето гадже на принц Хари – Челси Дейви. Роклята и шапката й бяха доста странни.

Снимка: instagram

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар