Принс и нежните му половинки (Вижте най-известните)

Принс и нежните му половинки (Вижте най-известните)
5 (100%) 1 vote

Принс е имал много жени в живота си, Мадона е сред тях, а Кармен Електра е негово откритие

Звезда като Принс може да се похвали с много любовни връзки. Да припомним някои от по-известните му любови. Сред нежните половинки на Принс се нареждат жени като Мадона, Кармен Електра, бившата моделка Денис Матюс и барананистката Шийла.Принс и Мадона

Това са само малка част от жените белязали живота на легендарния певец.

По време на едно от турнетата на певеца в Европа пътува барабанистката Шийла. От това време е горещата му връзка с нея. Интересното е, че по време на изпълнение на едно от парчетата си Принс я пита дали ще му стане жена. А отговорът на Шийла бил „Да“.

Моделът Денис Матюс и поп певецът се запознават през 80-те години на миналия век. Матюс винаги е споделяла, че Принс е единствения мъж когото е обичала.

Двама изключителни поп певци са имали връзка. Мадона и Принс са били заедно през 1985 година. Аферата им е кратка. Великият музикант е помогнал на поп иконата при изготвянето на хитовия й албум „Like a Prayer“.  Записали са заедно и дуетът наречен с името „Любовна песен“, научаваме от Блиц.

Принс среща зашеметяващата Кармен Електра когато тя е едва на 18. Случва се в началото на 90-те години. Става неин продуцент на един албум. Негова идея е и псевдонима на красавицата.

Кармен Електра1Поп легендата има два брака. Първата си съпруга среща зад кулисите по време на негов концерт. Майте е едва на 16 години когато се присъединява към групата му. Узаконяват отношенията си на Свети Валентин през 1996 година. Принс окончателно си е загубил ума по нея. Вдъхновен от любовта си певецът пише песни. Парчето „Най-красивото момиче на света“ е посветено на нея.Принс и Майте

С Майте губят бебето си само седмица след раждането. После любимата му прави спонтанен аборт. През 1998 г слагат край на връзката си.

За втори път певецът се жени за Мануела Тестолини през 2001 година. Тя е на 24, а той на 43. Този брак приключва след пет години.Принс и Мануела

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар