Прецаканата Гентиана Халити към плеймейтките: Николета е топ, а вие кои бяхте?!

Гласувайте за статията

След конкурса Playmate All Stars има куп недоволни красавици, сред които и Гентиана Халити.

Конкурсът по повод 15-годишнината на „Плейбой“ у нас съвсем разедини общността на плеймейтките у нас. Финалната 15 остави извън борда доста видни представителки, като Гентиана Халити. Другарски съд пък отреди, че не Николета Лозанова, а Златка Димитрова заслужава титлата.

Дни след конкурса плеймейтката с екзотично име не успя да сдържи гнева си и нареди добре своите „колежки“. Тя признава, че Николета е „кралицата на плеймейтките“ и никой няма да повтори нейната слава, както и тази на Златките. За нея не е изненада, че Лозанова не се е качила на сцената при останалите момичета. Гентиана Халити държи да подчертае, че гневът й не се дължи на факта, че не е била сред финалната 15-ка.

Тя отдавна е заявила, че конкурсът е нагласен и за нея той няма никакъв смисъл. Това доказва и финалният подбор. Силиконовата красавица се чуди и мае как така топ имена като Моника Валериева, Мартина Юрукова и Дилена Димитрова не са в топа. А в него присъстват имена, за които нищо не е чувала. Но тя има своето логично обяснение за това недоумение, наречено Playmate All Stars.

„Когато човек ляга с точните хора, плаща на точните хора или работи за тях, нещата му се получават“, заявява Гентиана Халити в прав текст и никакво притеснение. Тя не се срамува от думите си, защото е видяла със собствените си очи колко жадни за слава са някои дами. След конкурса, на който тя участва, в съблекалнята влязла разплакана красавица. Тя заявила, че е отворила душа и крака напразно, пише pik.bg.

Гентиана Халити не пожали останалите плеймейтки

Гентиана Халити не пожали останалите плеймейтки

Екзотичната красавица не съжалява, че не е била част от юбилейния конкурс, защото на него залогът е единствено слава. А тя има достатъчно от нея и всички знаят името й. А „нечии имена никога никъде не са били споменати освен между чаршафи на клиенти“, довърши ги Гентиана Халити. Организаторите на конкурса заявиха, че не се интересуват от интимни живот на плеймейтките.

Тя все пак има приятелки сред плеймейтките

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар