Преслава се пропи! Виж как обръща шотовете!

Гласувайте за статията

Преслава пее на феновете си от сърце, и пак от сърце обръща шотове заедно с публиката!

Преслава е най-добра на шотовете!

Пловдивска чалготека се събра край фолк фурията при последното й участие и бурно аплодира новия майсторлък на Преси. Гласовитата Преслава слезе сред народа и му показа как се пие шот, без да си използваш ръцете. Пиянският номер накара компанията край нея да цвили от възторг и тутакси да се заеме със същото. Страшно! Страшно, защото обкръжението на Преслава се оказа предимно женско – което не попречи на развеселените гостенки да се справят мъжки със задачата.
Наскоро Преслава се прибра от Лондон и, както се казва, още от летището влезе в графика си за участия. Лайфът й в Пловдив бе една от първите прояви след задграничния воаяж и сигурно затова певицата реши да отпразнува завръщането си в по-ларж обстановка.
Критиците й не пропуснаха да изсъскат, че хубавицата явно се е пропила. Те направиха заключенията си, след като видяха каква майсторка на шотовете е станала Преси. Възможно ли е да са прави? Самата Преслава твърди, че това е само забавление – номер, на който я научила Галена, пояснява lifestyle.bg. Номер, номер – но явно здраво трябва да го тренираш, за да постигнеш нейната виртуозност! В това се убедиха и разгорещените фенки, които въпреки старанието си не бяха достатъчно добри и има още много да се учат!
http://youtu.be/jsuwCBV8nLc

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар