Преслава шашна с нова визия (Певицата направо неузнаваема)

Гласувайте за статията

Преслава шашна с нова визия, не сте я виждали такава

Преслава шашна с нова визия. Изпълнителката е просто неузнаваема, показват снимки в социалните мрежи. Няколко месеца след като роди дъщеря си Паола, изпълнителката сподели снимки в социалните мрежи. А на тях се вижда колко е променена звездата.

Певицата, която е винаги във форма и се старае да изглежда перфектно, този път порази с наистина невероятна промяна. Тя изглежда като съвсем различен човек, а съдейки по кадрите, резултатът се дължи на новия й грим.

Вместо да си прави корекции като повечето си колежки, Преслава предпочита да експериментира с грима и прическата си. Резултатите са наистина поразителни. Новите мигли на звездата, така променят формата на очите й, че направо човек може да я обърка.

„Не прилича на себе си“, „Какво е станало с лицето, изглежда много странно“, „Направо не е същата“, коментират и нейни почитатели в социалните мрежи.

Промяната е видима, още повече, че тъмнооката певица явно е и с други лещи. „Да не си решила пак да участваш в „Капките“?, питат я почитатели в мрежата.

Иначе изпълнителката смята да се появи с новия си имидж в най-новия си клип. Някои от феновете й обаче са категорични, че този път е прекалила с пилинга и филърите по лицето си. „Направо е друг човек“, „Ботокс ли е слагала върху кожата си?“, „Филърите май са й дошли в повече“, шушукат и из мрежата.

Преслава неузнаваема сн. Инстаграм

Преслава неузнаваема сн. Инстаграм

По всяка вероятност Преслава е решила да експериментира с визията си и да промени малко имиджа си. Изпълнителката отдавна не се е забавлявала така. Преди няколко години изпълнителката реши да се изруси, а след това се пусна и с къса коса за кратко. Но досега винаги залагаше на тъмен грим и плътни устни, с които стана и разпознаваема. Явно е решила, че иска промяна…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар