Преслава унижи Павел: Не искам да ме виждат с теб (Двамата се срещат само по хотели)

Гласувайте за статията

Преслава изненада мъжа до себе си със странните си изисквания!

Преслава горчиво съжалява, че се е появила с мъжа до себе си на рождения си ден. Вече от близо два месеца фолк певицата поддържа връзка с богаташа Павел Лазаров. Двамата афишираха чувствата си за пръв и последен път на личния празник на звездата в края на юни. от тогава досега никой не е виждал двойката отново заедно.

Причината за това е едно странно изискване, което Преслава е наложила на любимия си. Тя му е забранила да идва на нейни участия, за да не ги гледат заедно и да шушукат зад гърба им. Павел останал доста изненадан от желанието на певицата. Сякаш тя се срамува от него и отношенията им! Но изпълнителката на „Пада звезда“ веднага си намерила правдоподобно оправдание.

Тя обяснила на Лазаров, че не иска връзката им да е публична, защото така я обрича на провал. Преслава има горчив опит в тази сфера, а най-пресният й опит е с Георги Станоев Бирмата. Сега той е с колежката и Алисия и двамата също предпочитат да се крият.

Засега Лазаров е обещал на любимата си да играе по нейните правила. Той и виден ценител на ВИП красавиците и не една и две са минали през леглото му без това да доведе до нещо сериозно. Затова и сега той няма против с Преслава да си се забавляват без да се набива на очи.

Влюбените гълъбчета се срещат предимно в хотели, намиращи се извън столицата. И то все малки и дискретни. Певицата е пределно наясно, че фенове и папараци постоянно я дебнат по петите. Затова и предпочита да се крие като ученичка, за да бъде насаме с новата си тръпка, пише hotarena.net.

Преслава много съжалява, че видяхме тази снимка

Преслава много съжалява, че видяхме тази снимка

Въпреки детинските изпълнения, Преслава е категорична, че Павел е нейният човек. Тя все по-сериозно се размечтава за семейство и деца. И тъй като не иска да губи мъжа до себе си и още сума ти време да стои сама, тя е решена да го пази само за себе си докрай!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар