Преслава унижи Николета Лозанова с песен заради Бирмата? (Видео)

Преслава унижи Николета Лозанова с песен заради Бирмата? (Видео)
5 (100%) 2 votes

Преслава унижи Николета с песен, опитвала да сваля Бирмата

Преслава е бясна на Николета Лозанова задето се опитвала да й отмъкне Бирмата

Преслава унижи Николета Лозанова с песен! Оказа се, че парчето „Аматьорка“, за които всички мислеха, че се отнася за новата на Бирмата, всъщност е посветено на плеймейтката. А причината е тривиална и отново е богаташът, с когото Преси така и не можа да уточни отношенията си.

Преслава унижи Николета Лозанова с песен

Преслава унижи Николета Лозанова с песен

Оказа се, че Лозанова се опитвала да сваля Станоев още по времето, през което той все още беше официално заедно с певицата. Това се случило малко след като стана ясно, че Николета и Валери са се разделили и моделката отчаяно се оглеждала за нов спонсор.

Точно тогава си набелязала Бирмата като впрегнала всичките си усилия, за да му завърти главата. Усилията й, поне за малко имали резултат, тъй като богаташът се поддал на провокациите й и преспал с нея. Няколко пъти. За нейно съжаление обаче той изобщо нямал намерения да се разделя с Преслава, още повече заради нея.

Заради това Ни Ло се постарала звездата на Пайнер да научи какви ги е вършил благоверният й. Първоначално Преси отказвала да повярва, научиха от hotarena.net. Когато се убедила обаче, яростта й била толкова голяма, че не просто зарязала Бирмата, ами възпяла поведението на Лозанова, която тогава й се пишеш приятелка, в „Аматьорка“.

В която се пее именно за лицемерна приятелка, опитала се да й отмъкне мъжа. Който обаче не може да забрави нея – истинската си любов. Засега самата Николета не е коментирала дали действително е имала афера с Бирмата. Факт е обаче, че двете звезди рязко развалиха приятелството си, без някаква видима причина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар