Преслава в ужас заради гадже-побойник (Павел пребивал бившите си)

Преслава попадна от трън на глог, новият й е ужасен ревнивец и побойник

На Преслава никак не й върви в любовта. Гласовитката вече бере плодовете на любовта си с новия си врачански любовник Павел Цветков. Оказва се, че те не са сладки, а ужасно горчиви.

От има, няма два месеца добричлийката не може да направи крачка в страни или пък да погледне чужд мъж. Павел я дебнел на всякъде, разкриват нейни дружки. Щом звъннел телефона тя поскачала и бързала да върне обаждането. Изпитвала неописуем страх мускулягата да не я заподозре в изневяра.

Въпреки, че до сега Павел никога не й бил посягал певицата била като кълбо от нерви. Оплаквала се на близките си, че гаджето й непрекъснато я подозира за връзка с някой друг. Не минавало участие без него. Направо й дишал във врата.

Преслава вече наричала любовника си официално „мъжа ми” и имала планове да се омъжи за него. Но се притеснявала от скандалите, които често й устройвал. Бил ревнив до болка и много избухлив, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Според слуховете Павел Цветков, който и до днес се занимава с разпространение на кокаин има лоша слава на побойник. Вече на два пъти участва в бой заради любимата си. Единия път смля от бой неин фен, който се опита да й напъха 100 лева в ръката. Втория път Жоро Бирмата отнесе няколко крошета заради бившата си.

Мълви се, че Павел  често разкрасявал със синини гаджетата си. Затова Преслава като нищо може да се окаже жертва на домашно насилие.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.