Преслава удари дъното – напива се всяка вечер със съмнителни бизнесмени (Вижте падението й)

Преслава удари дъното – напива се всяка вечер със съмнителни бизнесмени (Вижте падението й)
5 (100%) 1 vote

Преслава все повече затъва в алкохола и собственото си фриволно поведение

Преслава все още не може да преживее раздялата си с Жоро Бирмата

Преслава затъва все повече. Певицата открай време има слабост към чашката, но напоследък поведението й е меко казано притеснително, издават нейни близки. Хитовата пайнерка е била засечена да се налива със съмнителни бизнесмени в известна столична дискотека.

Преслава се напива всяка вечер

Преслава се напива всяка вечер

Честа практика на фолк дивата Преслава била преди и след участие да сяда на маса със собствениците на заведения или известни мъже от града, в който гостува. Напоследък пиянските изцепки на звездата зачестиха. Няма нейно участие без Преси да се щракне с чаша уиски в ръка, пише blitz.bg.

За да отмъсти на бившите си гаджета певицата симулира нова връзка в живота си. Преди говореше, че е сама, но сега е сменила лентата и казва, че е влюбена. В социалната мрежа звездата постоянно качва провокативни снимки, на които е затрупана с подаръци и букети. И отдолу коментира, че даровете са от новото й гадже:

„Влюбена съм като ученичка. Не знаех, че мога да изпитвам такава силна любов. Той е невероятен, мил и грижовен и знае как да направи една жена щастлива“, коментира Преслава. Но категорично не иска да разкрие неговата самоличност.

Според запознати обаче тя няма нов мъж в живота си, а просто иска да дразни бившия си Жоро Бирмата. По когото все още страда, макар да не иска да си го признае. И който я смени с колежката й Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар