Преслава тръгна с бившия на Елена Паришева

Гласувайте за статията

Певицата замазва авантюрата с Коко Динев с ново гадже

Преслава тръгна с бившия на Елена Паришева

Преслава тръгна с бившия на Елена Паришева

Двамата се запознали покрай Елена Паришева, която миналата година бе изгора на баровеца, но твърде за кратко. След като се раздели с Цуни, изпълнителката на „Ще ме търсиш“ заби футболиста Ивелин Попов и в момента чака дете от него.

Преслава бързо се ориентирала към вакантното място в сърцето на предприемача. Двамата били засичани в заведения в столицата и в Плевен. Певицата била изключително впечатлена от галантността на Цветелин, изразяваща се в щедро даване на бакшиши, и не спирала да го хвали пред приятелки. Включително и пред Елена Паришева, която нямала нищо против авантюрата на колежката й с бившия й.

Преслава засега не е признала официално връзката си с бизнесмена. Крие новата си любов от суеверие, защото се притеснява да не я урочаса и тя да си отиде също толкова внезапно, колкото се е появила. И все пак тези дни певицата разкри част от вълненията си, но без да споменава името на любимия.

„Нещата при нас са в начален стадий, много несигурни. Влюбена съм, но той не знае. Щастлива съм и се чувствам добре“, сподели Преслава. И допълни, че обектът на чувствата й не е бивш мъж на някоя нейна колежка. Явно с това искаше още веднъж да отрече слуховете, че е заместила Емилия в кревата на Коко Динев.

Именно с него в последните години я свързваха злите езици.
„Преслава и Цуни се виждат от два-три месеца, но вече са много влюбени. Срещат се предимно в провинциални заведения, за да запазят колкото се може по-дълго връзката си в тайна. Е, тя всъщност вече не е и кой знае каква тайна“, споделят запознати с любовната история.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар