Преслава с щур купон за ЧРД! (Гони Бирмата от партито)

Преслава с щур купон за ЧРД! (Гони Бирмата от партито)
5 (100%) 1 vote

Преслава вдига щур купон за рождения си ден, гони Бирмата от партито

Преслава планира да вдигне невероятен купон на рождения си ден. Певицата, която в края на седмицата иска да полее 31-я си рожден ден вече се готви за тържеството.

Събитието ще се проведе в известен столичен ресторант, а Преслава отсега е планирала всичко. Поканите са изпратени, гостите са поканени, а храната и музиката ще са на ниво. Освен това собствениците са приготвили специална изненада за звездата, с което да я накарат да се чувства наистина като принцеса. Междувременно обаче се зашушука и кои ще са щастливците, поканени на събитието.

По всяка вероятност сред гостите ще бъдат Коцето, Борис Дали и Фики Стораро. Текат залози още за присъствието на Галена и Цветелина Янева. Изпълнителката е поканила още свои приятели, които не са част от шоубизнеса, но пък са й близки, а както се говори и бивши гаджета, с които и до днес е в приятелски отношения, пише hotarena.net.

Преслава чества рожден ден без Бирмата

Преслава чества рожден ден без Бирмата

В листата на последните обаче не присъства Георги Станоев — Бирмата, с когото Преслава бурно скъса преди няколко месеца. Двамата се събираха и разделяха толкова много пъти, че вече течаха залози дали на рождения ден на певицата няма да се превърне в сцена на поредното им събитие.

Оказа се, че такъв шанс няма.

Преслава доста се колебала дали все пак да не предложи на бившия си да дойде на партито, но в крайна сметка решила, че е по-добре да се откаже от тази идея. Причината е проста—Бирмата е с толкова тежък характер, че фолк звездата с основание се страхува да го покани на тържеството. Току-виж отново налетял на някой неин приятел, с когото се е впуснала да флиртува. Поради което и решила, че е по-добре да не си играе с огъня. И го извадила от списъка с поканените. Освен това вероятно ще поиска и от охраната да не го пуска, ако все пак реши да се отбие на купона.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар