Преслава с таен аборт от Джино? (Скандален слух шокира хайлайфа)

Гласувайте за статията

Преслава разбила сърцето на Джино и затова той се е върнал в Америка.

За връзка между Преслава и Джино се говореше още след излизането на Бианкалана като победител от „ВИП Брадър“. Изпълнителката на „Аматьорка“ се слави с похотливия си нрав и моралът не я спрял да си легне с бившия годеник на колежката й Джена. Преслава и Джино не веднъж са демонстрирали опасна близост и дори хората от обкръжението им започнали да се чудят къде е истината за отношенията им.

От близо месец Бианкалана се подвизава отново в Америка, където е цялата му рода. Слуховете покрай него обаче не стихват, а поредният гласи, че Преслава е направила аборт от него. Греховният плод е бил заченат по време на мимолетната им чисто физическа връзка. Именно това е станало ябълката на раздора и основната причина Джино да стегне куфарите.

Преслава и брадърът се забавлявали страхотно един с друг, но били наясно, че между тях не може да се получи нищо сериозно. Виждали се вечер, за по час-два, ходели заедно по купони. Наивният и влюбчив Джино обаче бързо лапнал плувката по Преси и драмите не закъснели. Всичко го предупреждавали, че прави грешка и скоро ще е натирен от мъжемелачката, но той не искал и да чуе за подобен сценарий, пише slava.bg.

Забивката помежду им изтраяла само около половин месец, който обаче бил доста страстен. Според мълвата, в един слънчев ден певицата съобщила на Джино, че е бременна. Изпитвала съмнения дали детето е от него, защото между другото си лягала и с други. Тази подробност обаче запазила за себе си. Щом разбрал, че ще става татко, Бианкалана видял шанс да се съберат с Преслава и да го върне на Джена.

Двамата демонстрираха близост и в Къщата

Двамата демонстрираха близост и в Къщата

Певицата обаче попарила тези негови мечти доста бързо. Тя категорично му заявила, че няма никакъв шанс да роди това дете и вече си е запазила час за аборт. Джино не могъл да й се противопостави и след поредния скандал с Преслава предпочел да се завърне в САЩ и да започне на чисто без фолк певици в живота си.

Дали наистина са верни слуховете?

Дали наистина са верни слуховете?

Двамата обичаха да се веселят заедно

Двамата обичаха да се веселят заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар