Преслава съсипва кариерата си заради ринопластика

Преслава съсипва кариерата си заради ринопластика
5 (100%) 1 vote

Преслава е на път да опропасти звездната си кариера заради ринопластика, предупреждава светило в пластичната хирургия

В главата на Преслава е влязла нова муха. Тя не харесва носа си, който е доста широк в основата си. Намиращата се на върха на кариерата си певица се навила на ринопластика.Преслава 3

Фаворитката на „Пайнер“ обиколила светилата на пластичните корекции да се консултира за операцията. Както е известно певицата има вече една корекция на бюста си. Тя го намали защото изпитваше комплекс от огромния му размер. А освен това гърдите й се скапаха от прекомерното отслабване. Преси живее на ръба на анорексията. От пухкавелка се превърна в плашещо слаба, притесняват се за здравети й нейните близки.

Сега в съзнанието на Преслава се е намърдал втори комплекс. Иска нослето й да е по-тясно и по-малко. Лекарят извършил прегледа, но предупредил фолк дивата, че има опасност операцията за разкрасяване да се отрази на пеенето й, научаваме от Hotarena. net.

Според специалистът може да няма усложнения. Но ако се появят такива не дава гаранция, че всичко ще е като преди.

Той разяснил на Преслава, че ако намали нослето има риск да не може да пее добре. Известно е, че през обонятелния орган певците поемат въздух, а той притиска диафрагмата, която пък е от първостепенно значение за добрия и равен тон. Една подобна интервенция може да наруши баланса и да се отрази пагубно за гласовитата добричлийка.

Вероятността Преслава да съсипе кариерата си заради своята суетност е 50 на 50. Фолк певицата още не е взела решение дали ще рискува или целомъдрено ще се примири с несъвършенствата, които предизвикат нейните комплекси.

Феновете на Преслава я харесват такава, каквато е. Предстои да видим дали певицата ще заложи звездната си кариера заради женската си суета и безразсъдство.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар