ПОТРЕС! Фенове: Преслава, пияна ли си или друсана?!

Гласувайте за статията

Дори верните чалга маниаци останаха изумени от изцъкления и обезумял поглед на Преслава

 

Тази компроматна снимка не дава мира на никой от феновете на поп-фолка. Причината е, че една от любимките на народа се появи със страшна визия, която предизвика редица въпроси в мрежата.

Бледото й като на мъртвец лице, изпитият и леко луднал поглед наведе мнозина на мисълта, че Преслава може би е стигнала дъното. Певицата няколкократно беше хващана в крачка как прекалява с алкохола.

"Удари ли дъното Преслава?!", питат се разтревожени феновете

„Удари ли дъното Преслава?!“, питат се разтревожени феновете

Веднъж тя лъсна особено брутално, тъй като се появи на участие натряскана до козирката. Свидетели на случката тогава, още не могат да проумеят как е възможно едрогърдата пайнерка да си позволи да се изложи чак до там.

Сега, след като те се натъкнаха на нещо по-покъртително – оцъклените й красиви очи, съмнително излъчване и гузно поведение, взеха да се питат: „Преслава, пияна ли си или си друсана?”. Чалгаджийките са обвинявани в какво ли не, но за съжаление често те самите дават повод за такива грозни приказки. В случая по-скоро е просто уморена, а както се забелязва е и без капка грим. Може би това е причината за „призрачната“ физиономия на Преслава?!

Както Kliuki.net наскоро разкри, въпреки слуховете Преси едва ли ще вдига сватба, а това явно силно тревожи иначе вечно усмихнатата изпълнителка. „Проблемите в личния й живот сигурно са сериозни, но дано успее да ги преодолее”, споделят във форумите притеснени почитателите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ПОТРЕС! Фенове: Преслава, пияна ли си или друсана?!”

  1. Ани Петкова

    Ное. 10. 2012

    Напротив много добре изглежда просто е с по лек грим вие какво искате да тръгне през деня с тежък вечерен грим ли а и недоспиването се отразява зле на кожата.

    Reply to this comment

Добавете коментар