Защо Преслава има такъв ЛУФТ!?

Гласувайте за статията

Потребители си играят да мерят колко педи могат да се сложат между краката на Преслава

 

Преслава все повече втрещява с визията си напоследък. Чуден феномен е този как една красива жена умело се справя и сама в желанието си уж да стане по-идеална, а постига плачевни резултати.

Преслава ни изумява с тази мания за отслабване?!

Преслава ни изумява с тази мания за отслабване?!

„Съсипва се заради собствената си глупост!”, коментират масово обожателите й в интернет. Любимата ни изпълнителка не спира да слабее и вече се е сдобила с шокиращ луфт между краката…

Драстичното сваляне на килограмите и прекаляването със слънце превърна Преси почти в лелка – тя изглежда поне с 10-години по-възрастна, пише kliuki.ws. „Това лято тя просто прекали!”, убедени са всички.

Все повече заприличва на скелет

Все повече заприличва на скелет

Лицето й също търпи поражения от агресивната смяна в теглото и пърженето, на което изпълнителката го подлага. Краката й са заприличали на кокили, а накрая може да загрози и перфектния си бюст, с който я е дарила природата.

Миниатюрните роклички, с които Преслава редовно се развява на участия, допълнително подчертават луфта й и кокалестите й крачета предизвикват само иронични коментари. Зевзеци вече играят да мерят колко педи е разстоянието между тях и въобще не жалят чалга певицата, защото смятат, че тя трябва тотално да е изкукала, за да си причинява това.

Манията на Преслава да отслабва е трудно обяснима, но явно тя има комплекс от закръглените си форми и е склонна да залита в крайности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар