Преслава скатава доходи от хонорари (Погва я НАП)

Гласувайте за статията

Преслава гази закона, крие данъци от хонорари, спестява от дължими суми към хазната

Фолк певицата Преслава е хитра  лисица. Тя не обявява всички хонорари, които получава. И тя подобно на други звезди предпочита да отчита по 4-5 изяви на месец. А всички знаят, че са много повече. И тя като Азис може да се опари от НАП,  пише blife.bg.Presi

Тарифата на Преслава е една от най-високите в Пайнер. Тя извива глас за не по-малко от 7 бона. Половината отчита за продуцентската компания, другата прибира в джоб.  Само, че по документи фолкаджийката получава 1000 лева и това се декларира като официален доход.

Най-разпространената практика сред чалгаджиите е да използват два вида тарифи. Едната с касова бележка, а другата с пари на ръка. В първия случай всичко е наред, а във втория цената спада с 20% тъй като не се начислява ДДС, а няма и данък печалба. Хем по-евтино, хем спестяват от задължение към хазната.

Преслава трябва да обяви и хонорарите получени от „ВИП Брадър“. Според слуховете „Певица на годината“ се опитала да преговаря да й платят сумите на ръка. От Нова тв отказали, но въпреки това ще попаднат в полезрението на данъчните заради ревизията срещу Преслава.

Според последната мълва фаворитката на „Пайнер“ официално се договорила за участието си в „Капките“ за 80 хилядарки, а разликата до 200 бона фолк дивата ще вземе под масата.

Преслава е голяма сребролюбка. А нея се говори, че не регистрирала колата си в родината за да не плати такса към бюджета. Любимката на народа бръмчала с временните си номера. После за малко излизала зад граница с возилото, това и давало право да се движи по родните улици без регистрация отново.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Преслава скатава доходи от хонорари (Погва я НАП)”

  1. fenowe na popfolka

    мар. 15. 2016

    Днес станаха ясни резултатите от наградите на сайта live-magazine.eu. Преслава спечели „Любима звезда на 2015г.“ с известна преднина пред другите си колеги /974т/

    Следват я Галин с 899т., Алисия с 330т. и други. ЕТО Я ИСТИНСКАТА ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА , ЕТО И ИДОЛА НА ГОДИНАТА ТАЗИ ГОДИНА ПРЕСЛАВА СПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ И НАВСЯКЪДЕ Е НОМЕР ЕДНО ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР, ИДОЛ НА ГОДИНАТА НА СИГНАЛ.БГ, ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК САЙТОВЕ ВЪВ ФЕЙСБУК, ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА ФОЛК КЛУБ РЕВЮ, НАЙ-ХАРЕСВАНА ПЕВИЦА НА СИГНАЛ.БГ ..СЕГА Е ЛЮБИМА ЗВЕЗДА НА БЪЛГАРИЯ.. ГАЛЕНА Е НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НЯМА НИКАКВО ОСНОВАНИЕ ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА , ДА БОЙКОТИРА И ДА СЪЗДАВА ИНТРИГИ

    Reply to this comment

Добавете коментар